Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Дарио повторно победа и нов национален рекорд!

Го пренесуваме статусот на неговиот тренер, Игор МЦ Јакимовски …

Европско првенство за мали земји, Сан Марино 2021.

Дарио Ивановски, Македонија.

Дисциплина 3000м.

Златем медал, освоено прво место !!!

Нов национален рекорд на 3000м отворено кој гласи :

08.09.89 !!!

Дами и Господа…

Ние сме господари на нашата успешна приказна.

Успешна приказна за нас, нашите семејства, нашите почитувачи,фанови, спортска јавност…

Успешна приказна за МАКЕДОНИЈА.

Ништо друго во приказната не ни значи и нема да не измести од нашиот совршен колосек.

Класата е ВЕЧНА, се друго оди во заборав.

Респект вистински кралу на Македонската атлетика <3

ДАРИО <3

МАКЕДОНИЈА <3

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.