Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Повторно голем успех за нашиот најдобар маратонец Дарио Ивановски, на полумаратон кој се одржа во Мајами (САД) го освои второто место со време 1:05.17 час.

Ни претставува посебна чест што Дарио за тренинг, аналитика и трка користи GARMIN forerunner 965.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.