Денес и секој ден вашето здравје треба да ви биде главен приоритет. Еве неколку начини на кои можете повнимателно да го следите вашето здравје и да останете на врвот на вашата игра.

Од следење пулс и Pulse Ox, Body Battery™ до следење на спиењето и следење на отчукувањата на срцето, вашиот паметен часовник Garmin е полн со функции кои ќе ви помогнат да ги следите вашите цели и да одржувате здрав начин на живот.

Без разлика дали сте спортист на тренинзи или само се обидувате да одржите здрава тежина, оваа елегантна вага може да ви даде посеопфатен поглед на вашето здравје на лесно читлив дисплеј во боја.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.