Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Многу е едноставно, следете ги чекорите.
1. На вашиот connect garmin профил најдете го courses на левата страна во tool bar-от како на сликата погоре.

2. Одберете каков вид на рута сакате да креирате

3. Ја креирате рутата согласно пределите што сакате да ги возите и ја испраќате до вашиот уред 

4. Преку garmin express се синхронизира вашиот уред со профилот

Избери го твојот GARMIN за велосипед

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.