Александар Кираџиев ја одбрани титулата државен шампион и тоа е 4-та последователна титула за него. Неговата сопруга Билјана Кираџиева оваа година е вицешампионка, а неговата сестра Весна Кираџиева и досегашна шампионка и поранешна рекордерка не ја одбрани титулата, но финишираше како трето пласирана. Честитки и за останатите Индјуренс тркачи, Душица, Грегор и Александар Димитрoвски со сопругата Елена Величковска-Димитрoвска! ????‍♀️?‍♂️?‍♀️


Ве мотивираме дополнително за успешни резултати и активен животен стил.
СО СЕКОЈ НАРАЧАН GARMIN часовник или друг  SPORT&FITNESS производ, добивате ПОДАРОК книга ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ!
Издржи, кралице е дневник за трчањето и атлетиката како животен стил, полн со примери и искуства од дома и од светот. Ваш советник во трчањето и подготовката за следниот предизвик на долги патеки. Книга во која ќе најдете и мотивација и инспирација, но и препораки за начинот на исхрана, хидрација и одмор. Автори Весна и Александар Кираџиеви, маратонци со голем број успеси зад себе …

Изберете го Вашиот GARMIN, нарачајте директно online или кај продажен партнер, ние ќе Ви испорачаме книга.
Контактирајте за детали 078 306 200

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневн�…[custom-category category=”15″ button_text=”Повеќе »” cat_excerpt=”280″

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.