Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Одржи го телото во добра кондиција

Летните одмори завршија, се враќаме во нашите дневни рутини со полни ”батерии”, а Вашиот GARMIN часовник е тука да ви помогне body battery да биде на добро ниво.

Дали имате доволно енергија за тренинг или друга активност денес? Со Body Battery функцијата на вашиот Garmin часовник, секогаш имаш преглед колку енергија е преостаната. Ова ви овозможува подобро да го планирате тренингот и времето за одмор. Еве кратко видео кое ќе ви помогне полесно да ја разберете и користите функцијата body battery.

Неколку идеи за активен животен стил во Есен

Летот заврши, но есента е исто убава за Outdoor & Sport активности.

Garmin Coach: тренер на вашата рака

Никогаш не е касно да почнеш да трчаш, или да преминеш на повисоко ниво и да се пријавиш на трка. Garmin Coach ќе ти помогне со тренинг план, дали за почетник или напреден план. Сите модели forerunner, vivoactive, instinct, venu sq, venu, fenix и marq се компатибилно со функцијата Coach. Кратко видео како да го користиш …

 

Можеби сте повеќе за спонтана прошетка во природа со кампинг?

GARMIN CamperVan е идеален партнер за тоа патување. Дигитална патна мапа, дополнителни апликации за попатни убави места, камп локации, хотели ресторани, а и сателитска мапа за авантури подлабоко во непознатото.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.