МАКЕДОНСКАТА ТРИАТЛОН ФЕДЕРАЦИЈА со гордост ве поканува на ЕТУ Триатлон Јуниорски куп, Охрид 2019.

Втора година по ред, македонскиот бисер, градот Охрид ќе биде домаќин на голем триатлон настан.
Градот Охрид и Охриското езеро како културно и природно наследство на УНЕСКО, лоцирани на 695 метри надморска височина, ќе понудат кристално чиста вода за пливање, природни убавини покрај кои ќе се вози велосипед и традиционалното гостопримство и пријателство на нашата нација како помош во делот на трчањето. Во склоп на јуниорскиот куп ќе се одржи и отворено национално триатлон првенство.

Уживајте во нашата трка, предизвикајте се себеси
и БИДЕТЕ СВОЈ ХЕРОЈ!

И овој спортски настан GARMIN го поддржува со gift voucher за сите учесници и winner voucher за најдобрите.


Успешните професионални триатлонци, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.