Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Тимот на Fitness Challenge оствари одлични резултати на WizzAir Skopje Marathon 2019

Денот вака помина:
Dime Stojkovski – личен рекорд за 3 минути!
Marjan Nikov – личен рекорд за 7 минути, тотал 12 минути за 3 месеци!
Tatjana Loparski – прв пат ритам под 6мин/км!
Zlatko Lazarevski – прв полумаратон 1:49!See More

 — with Andrej Juju JosifovskiMarjan NikovMarjan BogeskiФилип Младеновски,Tatjana Loparski and Zlatko Lazarevski.

Успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.