Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Почитувајте ги препораките, останете дома, а почитувајте го и своето тело, па вежбајте дома 🙂

Сашо и Бојан од Fitness Challenge за своите членови овозможија онлине тренинг инструкции.

Сашо и Бојан својот тренинг го мерат и анализираат со GARMIN часовници, пулсметри и index smart вага.

Избери GARMIN за активен животен стил.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.