Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Имавте тренинг?
Но колку време, колку калории, каков Ви беше пулсот, кои се промените на Вашата телесна тежина,  body mass index, body fat, muscle mass, дневни активности, време на спиење – длабок и лесен сон, ниво на дневен стрес!

GARMIN Vivo серија smart нараквици и часовници за 24 часовно следење на Вашите fitness, спорт и дневни активности.
Имајте комплетна слика за активностите на Вашето тело!
Fitness. Walk. Run. Play. Bike. Swim. Golf. Climb. Skip. Jump. Go.
Ваш мотиватор за активен животен стил!

ПАКЕТ ПОПУСТ ЗА FITNESS ЦЕНТРИ И СПОРТСКИ КЛУБОВИ.
Контактирајте на 078 306 200 или [email protected]
Код за постојан попуст и тим за обука и поддршка во максимално kористење на функциите на GARMIN производите.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.