Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

На заедничко задоволство со учесниците и организаторите, годинава GARMIN ќе биде дел од Bitola Outdoor Festival 2020.
Со сите стартни пакети доделуваме вредносен ваучер 600 денари кој може да се искористи при набавка на вашиот омилен GARMIN производ.
Исто така ќе бидеме присутни со штанд, за информации и поддршка за GARMIN производите.

Повелете да уживаме во настанот и прекрасната природа.

 Bitola Outdoor Festival

дружбата продолжува …
Ако одбравте некој наш производ, овој викенд искористете код: BOF10 за 10% попуст при online нарачки.
👉 www.garmin.mk/outdoor
GARMIN е секогаш со вашите авантури!


 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.