Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Часовниците GARMIN ви нудат многу информации и стил на Вашата рака!

Професионален спортист, рекреативно трчање, планинарење, пливање, фитнес, скијање, нуркање, триатлон, современ деловен маж, модерна бизнис девојка …
Изборот модели нуди мотиватор за секој од вас.
Сите модели се со smart функции, цени за секој буџет од 4980 па до 90000 денари, можности за промо попусти и подароци, рати, бесплатна техничка поддршка, 2 години интернационална гаранција.
За сите детали стоиме на располагање на 078 306 200 | [email protected]

Зошто GARMIN часовник?


GARMIN часовниците ви даваат многу информации на Вашата рака!
Освен класичен smart часовник на кој ги гледате повиците, пораките од телефонот, пораките од социјалните мрежи, имате многу информации важни за Вашето тело и за вашиот стил на живот.

Сите GARMIN нови модели часовници го мерат 24/7 вашиот пулс директно од рака и Ви прават анализа за целиот период на мерење, како ви се движел пулсот во одмарање, во активност, во различни периоди од денот.
Врз база на пулсот и дневните движења, часовниците ви даваат и анализа за нивото на стрес на телото. Некои од повисоките класи на модели мерат и амбиентална температура, компас, навигација на движење.

Сите модели имаат апликации за спорт и рекреација, некои повеќе насочени кон трчање, некои повеќе кон рекреација, а некои модели се multisport со апликации за секој можен спорт и outdoor момент.

Податоците од часовникот безжично се пренесуваат на апликацијата GarminConnect  на телефон или на компјутер, каде имате целосен преглед и анализа на Вашите дневни, неделни, месечни годишни активности и спортски резултати.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.