Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Уште само 4 дена!
Искористи го early bird попустот за Halk Velo Green и побрзај!
Кликни и подготви се за адреналин и природа на 8 септември во Маврово!

Пријавување на halkvelogreen.mk

Ако ви треба поддршка за користење или нов GARMIN  за подготовките, тука сме.
Повеќе за GARMIN bike smart уреди на – https://www.garmin.mk/bike

А да ве потсетиме, внесете ја Вашата Mastercard од Halkbank во GarminPay на часовникот и уживајте во настанот.

Сите нови модели Garmin Venu Sq, Vivoactive 4 и 4s, Venu, Venu 2 и 2s, Forerunner 55, 745, 945 и Fenix 6 серија работат со Garmin Pay.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.