Preloader

ПРОМОТИВНО во Јули

ПОДАРОК со сите преднарачки за Fenix или Instinct SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Игор Јакимовски ќе трча Маратон под 2.50 во Битола

Нов ветер во грб, нови награди за погодено точно време на маратонот кој ќе го трча Игор МЦ во Битола на 24 Мај, каде тој оди на резултат под 02.50.00.
GARMIN Македонија доделува 10 ваучери со следните износи:
1 x 3.500 ден
2 x 2.500 ден
7 x 600 ден.

Размислувајте до следната недела кое време ќе биде на финишот, а Игор во меѓувреме тренира и анализира со Garmin часовник 🙂
#mcrunningteam #garminmakedonija #season2020

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!