Preloader

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Одлична прилика за Venu, Forerunner и Fenix со намалени цени во Neptun, Anhoch

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Игор Талевски ја извози Trans Am Bike трката од 6920км

Игор Талевски од Outdoor.mk, ја заврши само-поддржаната трка со велосипед низ САД, ТрансАм по „Транс Америка рута” (Trans Am Bike Race 2021) со растојание од 6920 км (4300 милји)  од западното до источното крајбрежје. Рангиран е  на 6-то место од вкупно 42-ца учесници.

Се вози со велосипед низ САД, ТрансАм по „Транс Америка рута” (Trans Am Bike Race 2021) со растојание од 6920 км (4300 милји)  од западно до источно крајбрежје, односно низ 10 држави. Концептот на трката е така што целото возење мора да е самостојно, без поддршка од тим и трката е една етапа од почеток до крај – без застанување на часовникот.

Ова не е прва долга тура за Игор, сигурни сме не е ниту последна.

Честитки.

Игор долгата рута ја следеше со GARMIN GPS уред. Рутите како GPX фајл превземен од организаторот ги импортираше во Garmin eTrex уредот.

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.