Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Игор Трпковски, хиби велосипедист од клубот Macedonian Bike Riders овој за приближно 30 часа со својот mountinbike велосипед успеа да го искачи и спушти врвот на Водно 13 пати и да го направи првиот велосипедски „Еверестинг” на македонско тло.

ЧЕСТИТКИ!

Подвигот Игор го мерел со GARMIN edge 520 gps bike компјутер

Деталите за неговиот ппдвиг погледнете ги на профилот на Garmin Connect – link – https://connect.garmin.com/modern/activity/3913904884?share_unique_id=4

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.