Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Ви одговараме на најчесто поставуваните прашања од Вас, корисниците на GARMIN.

ДА, GARMIN часовниците се поврзуваат со секој модел телефон, преку Garmin Connect апликацијата која е достапна за Android, Apple, Microsoft. Вие бирате кои информации од часовникот ќе ги примате на телефонот во делот нотификации.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.