Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Новата Instinct 2 и Instinct 2 solar серија.

WHATEVER YOU DO, OWN IT

Овој цврст GPS паметен часовник со соларно полнење е доволно тежок за да биде во чекор со вас и доволно уникатен за да одговара на вашиот стил. Сега доаѓа во две големини за да одговара на секој зглоб.

Овој часовник е цврст, што значи дека нема воздржување.

Тренирајте го вашиот пат со вградените спортски апликации на рака.

Паметни известувања за да не го пропуштите она што е важно.

Поместете ги границите, но останете на вистинскиот пат со пристап до повеќе сателити.

Разберете го вашето тело подобро со 24/7 следење на здравјето.

Остани во движење и твоите доживувања со траење на батеријата до 51 ден во режим на паметен часовник со соларно полнење*.

Тука се и популарните Instinct Solar и Instinct серија

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.