Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

На 9 Јуни 2018 година Атлетски клуб Меридијан и Општина Кавадарци ве покануваат на Кавадаречки ноќен полумарарон.

На првата ноќна трка по улиците на кавадарци ќе се натпреварува во 3 дисциплини:

Трка на 5 км

Трка на 10 км

Полумартон на 21.097 км

Голем број професионални атлетичари и рекреативни натпреварувачи во трчање и маратони тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.