Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

BEACH RUN DOJRAN, 5K

Рутински 1-1 победи за @bibicatibica и myself. После вчерашните умерени 30км, денес 5ка на 16:53 и поприлично импресивни на мала врата 5км за Биља – 18:57 (3:49/км).
Организација на @prvdovrv на одлично ниво, ветер – разнесе, а стазата брановита и повеќе не можеше да биде.

Време е за Д Фестивал жураја ?
#BeachRunDojran2019 #kiradjievtrainingsystems @fibernetmk #евроинсмакедонија @glorigb @garmin_mk @endurance.mk @bakevmassage

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.