Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Ново државно првенство на Република Македонија и нов успех за мене! Вице-шампион на #Македонија за 2019 година на 5000м! ??? ? Благодарам на сите добри луѓе за поддршката низ годините. ? Тука не застанувам и продолжувам понатака кон реализирање нови цели! ? #nike #sportvisionmk #akkastrong#synergyfitnessandspa #garminmkd#herbalifenutrition #runner #coach #nrcskopje?#НиеТрчаме #трчамзатебе? #champion#nevergiveup? #runwithyourheart❤️ #staystrong#macedonia?? #skopje #скопје @nike @sportvisionmk @nikerunning @garmin_mk @synergyfitnessandspa @herbalife @herbalife24 — in Republic of Macedonia.

Кокан и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.