Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Кокан Ајановски, стандардно, секогаш со подиум 🙂 Честитки!

Го пренесуваме неговиот статус од Охрид Трчат 2021 …

Кокан оваа сезона трча и тренира со GARMIN Forerunner 745, premium smart часовник со напредни функции за мерење и анализа на атлетски перформанси.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.