Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

#Шампион на #ТрчајБе , 10км улична трка во #Битола ! ??‍♂️ Одлична организација и честитки за сите кои беа дел од овој настан! Пресреќен сум за освоеното прво место! Благодарам на сите добри луѓе за поддршката! ??‍♂️??? Спортски поздрав – најздрав! ?? #nike #sportvisionmk #akkastrong #champion #nrcskopje? #nevergiveup? #staystrong #НиеТрчаме #трчамзатебе? #synergyfitnessandspa #herbalife #garminmkd @nikerunning @nike @sportvisionmk @synergyfitnessandspa @garmin_mk #runner #coach #bitola #macedonia #македонија — at Плоштад Магнолија.

Кокан и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.