Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Кокан Ајановски ја објави 6-тата шампионска титула на 5000 метри …

6 титули шампион на Македонија на 5000 метри!  Се радувам како да е прва! 2011,2012,2013,2014,2015 и сега,2018 година. На 36 години успеав повторно 
И кога еден ден, ќе се навратиме на минатото, ова е она што ќе остане запишано во историјата. Нека ни дава мотив и сила за нови животни успеси и реализација на нови предизвици! 
Уште еднаш,БЛАГОДАРАМ на сите добри луѓе!  ?‍♂️??

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.