Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Во првиот дел од оваа сезона, ќе ми останат во сеќавање успесите кои ги остварив на државните првенства ( трето место на полумаратон и трето место на 5 000м, освоеното второ место на купот на #Македонија на 10 000м ) и освоеното трето место на #ОхридТрчаТ . Тие ќе бидат мотивот дека во вториот дел од сезоната можам да постигнам поголеми успеси. Секако, најважните успеси во целиот процес се мојата ТОП форма, одличното здравје, секојдневното убаво чувство за животот и насмевката на лицето! 😇 Спортски поздрав – најздрав!😇💪🏃‍♂️

#sportvisionmk @sportvisionmk #nike #synergyfitnessandspa @synergyfitnessandspa #garminmkd @garmin_mk #herbalife #runner #coach #runningcoach #nrcskopje💛 #nrcsk #трчамзатебе💛 #трчамзаздравјеисреќа #трчамбезизговори #НиеТрчаме #marathon #halfmarathon #трчање #тренинг #трка #кејнавардар #скопје #akkastrong #nevergiveup💪 #foreveryoung #runwithyourheart❤️ #macedonia #skopje

За трчање, спорт и активен животен стил GARMIN часовниците се Ваш доверлив партнер.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.