Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>


Дозволете им на вашите пријатели и семејството да ги следат вашите активности во реално време користејќи LiveTrack на Garmin Connect™ Mobile. LiveTrack ви дава мир за време на тренинзите и им дозволува на вашите обожаватели да ве бодрат на секој чекор од патот на денот на трката.

Start на LiveTrack сесија

Само спарете го вашиот компатибилен Garmin уред со бесплатната апликација Garmin Connect Mobile и овозможете LiveTrack за вашата темпирана активност. Кога ќе изберете AutoStart, сите идни временски активности на тој уред автоматски ќе започнат сесија LiveTrack.

Сподели ги твоите LiveTrack информации

Поканете ги пријателите и семејството преку е-пошта, Фејсбук или Твитер. Тие ќе добијат врска до веб-страница што ја вклучува позицијата на вашиот телефон или поврзаниот уред. Тие исто така ќе можат да го следат вашето време на активност, растојание, брзина и височина во реално време. Податоците од сите ANT+® сензори што можеби ги имате – како што се отчукувањата на срцето или ритамот – може да се гледаат и на вашата страница LiveTrack.

Компатибилни модели

Кои информации може да се споделат?
Следниве информации може да се прикажат во рамките на сесијата LiveTrack.

Моментална локација, Просечно темпо/брзина, Поминато време на активност, Поминато растојание, Висинска добивка, Тековно темпо, Брзина, Тековна кота, Срцевиот ритам, Каденца

Погледнете детално за функцијата LiveTrack на овој линкGarmin Support

GARMIN LiveTrack – следење на движење и активности во реално време!

 

Дозволете Вашите пријатели, фанови и навивачи да го следат Вашето движење и активности преку Garmin Connect Mobile. LiveTrack функцијата овозможува секој кому ќе му одобрите пристап да ги следи Вашето движење и активности во реално време од телефон или компјутер.

LiveTrack е опција вклучена во Garmin Connect Mobile. Кога ќе го поврзете Вашиот компатибилен GARMIN уред со едноставно подесување можете да овозможите опцијата LiveTrack да се вклучува автоматски, односно што стартувате со активност, автоматски да испрати линк до сите на кои сте им одобриле пристап преку email, Facebook или Twitter.  Тие ќе ја добијат Вашата позиција на карта во реално време и некои дополнителни информации од  активноста. За да се оствари функцијата LiveTrack потребно е мобилниот телефон да е конектиран на интернет и преку GARMIN Connect со Вашиот GARMIN уред.


За секакви информации за користење и активирање на оваа услуга стоиме на располагање.
Можностите за нејзина имплементација и придобивките од неа се повеќенаменски.

Контактирајте не на: [email protected] или 078 306 200

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.