Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Како наш долгогодишен пријател и со повод победата на Topsy Triathlon 2019, Лука го подновивме со GARMIN HRM Tri, лента за пулс наменета за триатлон.

Од денес имам целосен преглед на срцевата фреквенција за време на пливачките тренинзи. Garmin Heart Rate Monitor TRI ќе ми овозможи попрецизно и попаметно да тренирам.

@garmin_mk е ветер во грб на спортистите во патот кон успехот.

#garmin #triathlon #garminmacedonia #swimming #beatyesterday

Лука и професионалните триатлонци, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.