Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Битола денес е маратонска приказна за Игор МС Јакимовски. Игор по најавите така и го исполни своето ветување и го истрча маратонот за 2 часа и 47 минути.

Како што и беше ветено од Игор, доделени се и GARMIN ваучери. Можат да се искоеистат online или директно кај нас.

Ова е списокот на наградени:
1. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 5.000 ден.
– Александар Ничев 02.46.56

2. Ваучер од Гармин Македонија – 3.500 ден.
– Кире А. 02.47.05

3. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 3.000 ден.
– Алекса Машиќ 02.46.53

4. Ваучер од Гармин Македонија – 2.500 ден.
– Драгиша Русов 02.47.07

5. Ваучер од Гармин Македонија – 2.500 ден.
– Димитар Стефановски 02.46.52

6. Протеин изолат 1кг “The STRONGEST SHOP”.
– Григоријан Никовски 02.46.50

7. Протеин изолат 1кг “The STRONGEST SHOP”.
– Васе Тоти 02.46.50

8. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 2.000 ден.
– Моника Јовевска 02.46.50

9. Ваучер од ЖИВОТ Е ЦИРКУЗ – 2.000 ден.
– Љупчо Костов 02.47.10

10. Ваучер од ДР ВАИС – 2.000 ден.
– Дејан Табаковски 04.47.11

11. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 1.500 ден.
– Петар Иваноски 02.47.11

12. Ваучер од ДР ВАИС – 1.500ден.
– Марија Станковска 02.47.13

13. Голем пакет производи од Пелистерка.
– Калин Митревски 02.46.46

14. Ваучер од ЖИВОТ Е ЦИРКУЗ – 1.500 ден.
– Мартин Поповски 02.46.46

15. Спортска масажа од Студио алтернатива.
– Чедомир Јовевски 02.46.46

16. Ваучер од ресторан ДОМА – 1.000ден.
– Ивица Милевски 02.47.15

17. Спортска масажа од Студио алтернатива.
– Јован Крстевски 02.47.18

18. Среден пакет производи од Пелистерка.
– Виктор Каровски 02.47.23

19. Ваучер од ЖИВОТ Е ЦИРКУЗ – 1.000 ден.
– Ѓорѓи Станковски 02.47.28

20. Голема торта од слаткарница Магнолија.
– Никола Славковски 02.46.33

21. Ваучер од ресторан ДОМА – 1.000ден.
– Адријана Поп Арсова 02.47.30

22. Спортска масажа од Студио алтернатива
– Владимир Костадиновски 02.46.30

23. Ваучер од ресторан ДОМА – 1.000ден.
– Илија Ќироски 02.46.30

24. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 1.000 ден.
– Југослав Стојановски 02.47.33

25. Пакет производи од Пелистерка.
– Филип Петрески 02.47.34

26. Ваучери за 10 прогнозери по 600ден
– Деан Атанасов 02.47.35
– Миле Јовановски 02.47.35
– Марина Домазетовска 02.47.36
– Александра Пешова 02.47.36
– Фичо Тодоровски02.47.38
– Марјан Стојков 02.47.37
– Виктор Анишиќ 02.47.39
– Велко Лозановски 02.47.40
– Миле Костоски 02.47.42
– Дејан Велески 02.47.45

27. Ваучер од Гелита/Хелиос Медикал – 500 ден.
– Владо Ѓеоргиевски – 02.47.45

28. Ваучер од СПОРТЛАЈФ x 4 – 500ден.
– Александар Петрушевски 02.47.45
– Дарко Шиповиќ 02.47.45
– Љупчо Јорданов 02.47.46
– Христијан Проданов 02.47.46

32. Ункатни шолји за чај со логото на ТРЧАЈ БЕ.
– Далибор Талевски 02.47.47
– Сашо Јошевски 02.46.11
– Стефан Аризанов 02.47.47

Доколку имате забелешки, пишете ми во инбокс.
Наградите ќе ги добиете следната недела.
Спортски поздрав мои прогнозери 🙂

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.