Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

По “петките” во Скопје, Дојран и Претор, неизвесна и заплеткана табела која ќе се решава до крај, на полумаратонот во Маврово и на “десетката” во Охрид. Сведоци сме на до сега најмасовното и највозбудливото издание на #beachrun, во кое учествуваат некои од најдобрите македонски атлетичари, напредни рекреативци и многу вљубеници во трчањето. Рекордите за бројот на учесници се срушени и во Дојран и во Претор, а и за целата серија трки, по само трите одржани натпревари. Задоволството од одзивот е уште поголема обврска и одговорност да организираме беспрекорни трки во Маврово и Охрид. Пред нас е единствениот летен и планински полумаратон покрај Мавровското Езеро, Beach Run Mavrovo Half Marathon 2019, како главна трка и трката на 5 км за оние кои нема да се решат за полумаратонскиот предизвик. Очекуваме над сто учесници што претставува најава за одлично дружење и натпревар во недела. Бројката пријавени за трките во Охрид е уште поголема. Масовноста на #јатрчамеМакедонија докажува дека не има навистина многу кои го сакаме трчањето. Среќни сме што неколку години по ред се потврдува идејата за лето, плажа и трчање. Но, најмногу од се, горди сме на секој поединечен учесник за страста и упорноста да трча, патува и одвои време за трчање на плажа. Ви благодариме ГОРСКА водаGarmin МакедонијаFord MacedoniaAntenna5 Radio Network MacedoniaПакомакГрад Скопје за поддршката.


ВКУПНИТЕ резултати од досегашните трки на овој линк – https://prvdovrv.mk/results?total


Професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.