Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Сезона 2019, тренинзи на МCRT територија.

Изминува уште една пеколна тренинг сезона низ која прегазивме илјадници километри низ многу маршути долж општините Илинден и Петровец.
Во мојот тим многу ретко се случуваше да имаме викенд без трка, а таа ретка ситуација ни даваше можност да си го испукаме омилениот “LONG RUN” тренинг.
Така беше и овој викенд, но во отсуство на главните тимски ѕвезди имав друштво 20км само од новиот Garmin Instinct кој повеќе ми го направи интересен лонг ранот, отколку брз ?


И додека Дарио ја темпира формата за совршен старт во новата сезона далеку од MCRT зоната, мојата ќе ја брусам на лице место до своето ДОМА 🙂
#mcrunningteam #garmininstinct #season2020

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.