Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Земете ја вашата музика со вас. Синхронизирајте ги плејлистите од одредени услуги за стриминг музика како deezer, spotify или amazon music за слушање без реклами директно на вашиот часовник.

МУЗИКА ВО ДВИЖЕЊЕ
73 милиони песни. Нема телефон. Со Deezer, слушајте преку компатибилните Garmin часовници каде и да одите. Преземете ги вашите омилени плејлисти и песни и — со Deezer Flow — добијте нова доза музика избрана за вас лично.

Сега навистина можете да го оставите телефонот кога ќе излезете на трчање или возење, бидејќи музиката што ви помага да се движите е токму на вашиот зглоб.

DOWNLOAD APP

 

 

Омилената музика можете да си ја снимите и директно на Вашиот Garmin часовник. Од вашиот диск, преку Garmin Express со еден клик ќе ја пренесете на рака.
Garmin е повеќе од само смарт часовник. Избери го твојот

Достапни се и други апликации со музика

SPOTIFY®
Најдете ја вистинската музика за секој момент со пристап без реклами до повеќе од 35 милиони песни.

 

AMAZON MUSIC
Членови на Prime, веќе имате пристап до милиони песни, вклучувајќи врвни изведувачи и нови изданија.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.