Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Ако телефонот ти е обврска кога си на трчање, тренинг, прошетка или едноставно во relax mood, остави го дома и пушти го ритамот со Garmin Music.

Направи upload на play листа со твојата омилена музика на твојот Garmin smartwatch — и ја имаш твојата музика во движење.

Можеш да пренесеш сопствена листа од компјутер со Garmin Express во music фолдер на твојот часовник, или да се поврзеш на Amazon Music, Deezer, Spotify.

Еве и предлог часовници со music опција

Можете да се конектирате и на Вашата апликација

МУЗИКА ВО ДВИЖЕЊЕ
73 милиони песни. Нема телефон. Со Deezer, слушајте ги компатибилните уреди за носење Garmin каде и да одите. Преземете ги вашите омилени плејлисти и песни и — со Deezer Flow — добијте нова доза музика избрана за вас лично.

Сега навистина можете да го оставите телефонот кога ќе излезете на трчање или возење, бидејќи музиката што ви помага да се движите е токму на вашиот зглоб.

DOWNLOAD APP

ПОНЕСЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПЕСНИ
Spotify отсекогаш бил достапен на вашиот телефон, компјутер и таблет. Сега можете да го добиете на вашиот компатибилен Garmin часовник со Spotify Premium.

Има милиони песни на Spotify, така што вистинската музика е секогаш на дофат на раката. Изберете што сакате да слушате или дозволете Spotify да ве изненади. Можете исто така да прелистувате низ музичките збирки на пријатели, уметници и познати личности или да креирате радио станица и само да седите.

Download app

Garmin Music

Ако телефонот ти е обврска кога си на трчање, тренинг, прошетка или едноставно во relax mood, остави го дома и пушти го ритамот со Garmin Music.

 

 

Направи upload на play листа со твојата омилена музика на твојот Garmin smartwatch — и ја имаш твојата музика во движење.

Можеш да пренесеш сопствена листа пд компјутер со Garmin Express во music фолдер на твојот часовник, или да се поврзеш на Amazon Music, Deezer, Spotify.

Еве и предлог часовници со music опција

Garmin музика директно од Вашиот smartwatch. Music on the move
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.