Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Повеќе функции на часовникот ви даваат повеќе алатки за да бидете најдобри. Нашето најново ажурирање на софтверот додаде нови профили за активност и виџети за да ви помогне да го искористите максимумот од вашите авантури. Проверете што има ново.

Степен на издржливост

Оваа функција ја мери вашата способност да одржувате долги напори и ги комбинира податоците за тренинг од сите ваши атлетски определби за да ви помогне да разберете како тренингот влијае на вашата севкупна издржливост. Ова динамично мерење ги користи вашите максимални VO2, краткорочни/долгорочни оптоварувања за обука и други фактори за да го измери вашиот фитнес напредок надвор од само VO2 max.

Издржливост за искачување

Оваа функција ја мери вашата способност за трчање по нагорнина и го оценува вашиот напредок со текот на времето врз основа на вашиот VO2 max и историјата на тренинзи. Ја мери вашата сила на трчање на стрмни искачувања и издржливоста при трчање на долги искачувања, и обезбедува резултат врз основа на вашите перформанси со текот на времето.

Нови активности

Достапни тимски спортоци, фудбал, коарка, хокеј, тенис, бокс…

ЗАСЕНЧУВАЊЕ НА РЕЉEФ

Податоците од дигиталниот модел на височина се користат за да се создаде 3D изглед со боја и топографско засенчување на картата, што го олеснува интерпретирањето на промените на теренот и висините отколку само контурните линии.

Weather Maps Overlay

Користете го вашиот паметен часовник за да донесувате информирани одлуки за временските услови со прегледување на најновите преклопувања на карти за податоци за врнежите, облакот, температурата и ветерот на вашиот зглоб.

GAMING Активности

Дали сакате да играте во слободно време? Оваа функција се интегрира со апликацијата Garmin GameOn™ за да обезбеди биометриски податоци што ви помагаат да ја разберете вашата оптимална зона на стрес, да планирате паузи со функцијата за напојување на играта и да ги видите нивоата на енергија Body Battery™ за да играте најдобро што можете.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.