Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање) организира лига во трчање која се состои од 16 трки на 5км. Трката се одржува 2 пати месечно. Првиот дел е од февруари до јуни,а вториот од октомври до декември. Може да учествува секој што сака да трча. Трката се организира со цел да се промовира трчањето,здравиот активен начин на живот и да се поттикне себенадминувањето.

Старт и цел е на патеката на кејот на реката Вардар – Кај Жабарот,веднаш до скејт паркот.
Се трча по асфалтираната патека до мостот кај Александар Палас и назад (точно 5км.). Пријавување и подигнување на бројчињата e во 8ч. а старт е во 8ч. 30мин. Стартнина не се наплаќа и секој учествува на сопствена одговорност.

Контакт и организатор: Кокан Ајановски 078 402 665.


Кокан и успешните професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.