Preloader

GARMIN ja промовираше новата серија Forerunner часовници


GARMIN ги промовираше најновите модели Forerunner 45, 245 music и 945, премиум часовници за трчање и активен животен стил.
Со новата серија часовници доаѓа и надградба на апликацијата Garmin Connect со нови Garmin Coach тренинг планови и опцијата за следење на менструален циклус во Garmin Connect
Вие само трчајте, а GARMIN forerunner мери и анализира се што треба!
Со новите модели и новата верзија GarminConnect апликација имате комплетна анализа на трката и Вашиот ден.

Forerunner 45

Forerunner 945

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!