Preloader

NRC: Наскоро пролетни дневно-ноќни трчања

Најбројниот и најактивен тим во трчањето – NRC со Кокан Ајановски …

Се ближи крајот на ноќните зимски тренинзи. Наскоро следуваат пролетни дневно-ноќни трчања во идеални услови ? #nrcsk #nrc — at Nike школа за трчање.

Ако одлучивте оваа пролет да си посветите неколку термини трчање на Кеј NRC  е добра опција за дружење и трчање …

Кокан Ајановски и голем дел од тимот на NRC – NIKE + RUN CLUB школа за трчање користи GARMIN часовници за тренинг, натпреварување и анализа на постигнатите резултати.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!