GARMIN Epix 2 Pro 51mm Carbon Grey DLC Titanium Chestnut Leather

ЦЕЛ ДЕН, СЕКОЈ ДЕН

Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете се на неверојатен AMOLED дисплеј со сафирен објектив отпорен на гребење и нов дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

77.480 ден

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU010-02804-30 Categories,