GARMIN Epix 2 PRO 51mm Slate Grey Black

ЦЕЛ ДЕН СЕКОЈ ДЕН

Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете го сето тоа на неверојатниот AMOLED дисплеј и новиот дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

64.980 ден

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU010-02804-21 Categories,