6%

GARMIN Index S2 smart scale бела

НЕ Е САМО КОЛКУ ТЕЖИТЕ

Без разлика дали сте спортист на тренинзи или само се обидувате да одржите здрава тежина, оваа елегантна вага може да ви даде посеопфатен поглед на вашето здравје на лесно читлив дисплеј во боја.

9.380 ден 9.980 ден

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU010-02294-13 Category

Подготвени сте да видите колку од вашето тело е маснотии, мускули, коски или вода? Index S2 знае.

Поврзувањето е лесно благодарение на вградената технологија Wi-Fi®. Гледањето на вашата статистика во апликацијата Garmin Connect™ е уште полесно.

Сите статистики за кои се грижите на едно место.

Направете групен напор со најмногу 16 други корисници.

Бидете во чекор со вашите цели, до 9 месеци траење батерии.

Вашата тежина може многу да се менува од ден на ден. Погледнете го вашиот напредок со текот на времето и останете мотивирани.

Точноста е важна кога станува збор за вашите цели.

ТЕЖИНА

Погледнете ја вашата тежина во килограми. Плус, видете ги разликите помеѓу едно вагање и друго.

ТРЕНД НА ТЕЖИНАТА

Погледнете како вашата тежина се променила во изминатите 30 дена. Следете подолги трендови во апликацијата Garmin Connect

BODY MASS INDEX

Добијте точно мерење за тоа како вашата маса е поврзана со вашата висина за да видите дали сте во здрав опсег.

ПРОЦЕНТ НА ТЕЛЕСНИ МАСТИ

На вашето тело му требаат малку масти за да биде здраво. Погледнете колкав процент од вашата маса се состои од есенцијални и складирани масти.

СКЕЛЕТНА МУСКУЛНА МАСА

Погледнете колку скелетни мускули имате на вашето тело и следете колку мускули градите.

КОСКЕНА МАСА

Погледнете колку од вашата тежина е коскена маса.

ПРОЦЕНТ НА ВОДА ВО ТЕЛОТО

Погледнете колку проценти од вашата вкупна маса доаѓа од течности. Може да ви помогне да видите колку сте хидрирани.

ОПЦИЈА – САМО ТЕЖИНА

Ако сакате само да ја следите тежината, можете да ги оневозможите сите други податоци за составот на телото што не сакате да ги снимите.

ПОВЕЌЕ ДНЕВНИ ВАГАЊА

Погледнете ги моделите на вашата тежина и следете како се менува вашето тело во текот на денот – на вагата и во Garmin Connect.

Направете подлабока врска со вашето здравје.

WI-FI CONNECTIVITY

Лесно синхронизирајте ја статистиката со вашата сметка на Garmin Connect преку поврзување со Wi-Fi.

GARMIN CONNECT APP

Видете ги вашите податоци и добијте графикони за трендови, повеќе дневни тежини и повеќе заедно со другите ваши велнес информации.

ПРИЛАГОДЛИВИ ПРЕГЛЕДИ

Во Garmin Connect, изберете ја статистиката што сакате да ја видите кога ќе стапнете на вагата.

Создаден за да се вклопи во вашиот живот.

ЕЛЕГЕН, ПАМЕТЕН ДИЗАЈН

Погледнете ги вашите податоци на дисплеј во боја со висока резолуција и изберете од елегантни црни или бели дизајни што ќе го надополнат секој декор.

ДО 16 КОРИСНИЦИ

Создадете до 16 кориснички профили за семејството, соиграчите или пријателите за следење на индивидуалните цели и напредок. И секој корисник може да ги синхронизира и прегледува сопствените статистики во Garmin Connect.

BATTERY LIFE

Следете ги вашите цели до 9 месеци без менување на батеријата.

ВРЕМЕТО

Практичниот виџет за временска прогноза погодно ја прикажува денешната прогноза за да ви помогне да го планирате вашиот ден.

1 Потребна е апликацијата Garmin Connect преземена на компатибилен паметен телефон.
2 Поединци со пејсмејкери или други внатрешни електронски уреди не треба да го користат овој уред.
3 Потребна е врска со Wi-Fi.
Wi-Fi is a registered trademark of the Wi-Fi Alliance.