Garmin Instinct 2 graphite

WHATEVER YOU DO, OWN IT

Овој цврст GPS паметен часовник со соларно полнење е доволно тежок за да биде во чекор со вас и доволно уникатен за да одговара на вашиот стил. Сега доаѓа во две големини за да одговара на секој зглоб.

21.680 ден

Available on back-order

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
SKU010-02626-00 Categories, ,

Овој часовник е цврст, што значи дека нема воздржување.

Тренирајте го вашиот пат со вградените спортски апликации на рака.

Паметни известувања за да не го пропуштите она што е важно.

Поместете ги границите, но останете на вистинскиот пат со пристап до повеќе сателити.

Разберете го вашето тело подобро со 24/7 следење на здравјето.

Остани во движење и твоите доживувања со траење на батеријата до 28 денa во режим на паметен часовник.