Preloader

ПРВ ДО ВРВ 2018 – Пријавете се со промотивна цена

Заради голем интерес и на ваше барање тимот на Прв до Врв го продолжуваме рокот за пријавување по најниската цена од 250 денари до 5-ти март. За рекордно полно Водно #ПРВДОВРВ

Детали и пријавување на овој линк

http://prvdovrv.mk/prvdovrv

Голем број професионални спортисти, рекреативци и љубители на здрав и активен животен стил своите резултати при тренинг и натпреварувања ги мерат и следат со GARMIN smart спортските часовници со GPS и многу апликации за спорт и рекреација …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!