НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

ПОДАРИ GARMIN за Среќни Празници …

Размислувате што да си #подарите себе и на Вашите најблиски? GARMIN #HappyNewYear понуда – 4% на СИТЕ OnLine НАРАЧКИ до 31.12.2020 Изберете и нарачајте, во нарачката искористете купон код – happynewyear…

ПОДАРОК со секојa online GARMIN нарачка

Со секоја online нарачка за GARMIN производ кој е на промоција во викенд, изберете подарок кој сакате да Ви го испорачаме со производот. ПОДАРОК 1 (PR01) Со нарачан производ од…

Од 3ти Март нова забрана за движење за тешки товарни возила во Унгарија

Почнувајќи од 03 март започнува забраната за движење за тешки товарни возила во Унгарија: – Сабота од 22 до 24 и – Недела од 00 до 22 часот. Со GARMIN…