Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN Live traffic – информации за состојбите по патиштата

Новата серија GARMIN drive ГПС навигација вклучува опција да Ве информира за актуелната состојба во сообраќајот на Вашата рута. Вие уживате во возењето, а GARMIN ве информира за можните застои…

Камионите се Вашиот бизнис во 2018?

GARMIN dezl ПРОФЕСИОНАЛНА НАВИГАЦИЈА за #Среќно по патиштата! НАМАЛЕНА ЦЕНА dezl570LMTD ОД 19980 денари, dezl580LMTD од 22980 денари Функции … Lifetime¹ мапи ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic² Подесување на камионска рута според…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.