Март

Месец на жената и пролетта. Намалени цени до 31.03.2023

Повеќе >>

Најдете ја вашата патека со новите рачни GPS уреди од Garmin

GPSMAP 67 и eTrex SE рачните GPS уреди имаат подолго траење на батеријата, подобрена прецизност на положбата и глобална комуникација преку сателитската технологија inReach Garmin ја промовираше серијата GPSMAP® 67…

Следење и анализа на фитнес и здравствени метрики

На мобилен или web, Garmin Connect е алатка за следење, анализирање и споделување здравствени и фитнес активности од вашиот уред Garmin. Апликацијата е бесплатна за сите корисници на Garmin часовници…

10 функции од Garmin кои работат подобро ако го носите часовникот за спиење

Mногу работи се случуваат во вашето тело додека спиете. Врските помеѓу вашите мозочни клетки се реорганизираат, вашите клетки се поправаат, нивото на енергија се обновува и се ослободуваат молекули како…

Wine & Valentine. Ја славиме љубовта и виното!

Прославeте со вино и љубовта со најблиските, најсаканите. Ќе славите Св.Трифун или пак Валентин, ок е, направивме избор од модели со намалени цени. Виното и љубовта се добри за срцето,…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.

wpChatIcon