НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

“Insights” од Garmin часовниците може да им помогне на планинарите да го најдат својот совршен пат

Истражувачите користат податоци за носење за да помогнат во оценувањето на тешкотијата на патеката во природните резервати во Јужна Африка (Преторија) Нов проект во Јужна Африка користи податоци од паметните…

Најдете ја вашата патека со новите рачни GPS уреди од Garmin

GPSMAP 67 и eTrex SE рачните GPS уреди имаат подолго траење на батеријата, подобрена прецизност на положбата и глобална комуникација преку сателитската технологија inReach Garmin ја промовираше серијата GPSMAP® 67…

GARMIN мотивира и наградува

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил!GARMIN го поддржува трчањето и спортот генерално, како начин за активен и здрав животен стил. Со таа цел, во рамките на можностите и…