НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

GARMIN Alpha систем за лов и тренинг на кучиња

Следи и тренирај до 20 кучиња со Alpha системот, опција inReach® сателитска комуникација за да си достапен и безбеден на секој терен, дигитална топо мапа + сателитски мапи за подобар…

Креирај свој тренинг план со GarminConnect

Погледнете кратко видео како да креирате сопствен тренинг план во GarminConnect. Ако сте тренер можете да го споделите со тимот кој го тренирате или да им креирате поединечни планови.  

GARMIN fenix за Вашите авантури

GARMIN ве води, придружува и ги меморира и анализира Вашите авантури! Дали на пат, на планина, на омилената патека за трчање, во омилената клуб сала, GARMIN ви нуди smart часовници…

Сашо и Бојан од Fitness Challenge со online тренинг

Почитувајте ги препораките, останете дома, а почитувајте го и своето тело, па вежбајте дома 🙂 Сашо и Бојан од Fitness Challenge за своите членови овозможија онлине тренинг инструкции. Сашо и…