Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Како да вежбате со Garmin

Преоптоварени од помислата кој да биде вашиот следен тренинг? Дозволете Garmin да ја заврши работата за вас со опциите за вежбање достапни директно на вашиот компатибилен паметен часовник. Дури и…

Адаптивни тренинг планови за трчање

Вие сте тркач кој бара малку повеќе структура, но не знаете од каде да започнете. Адаптивниот план за тренинг може да ви помогне да ги постигнете вашите цели, без разлика…

GARMIN forerunner часовници

GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.