Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Марјан Бонев, Репрезентативец, Run & Wellness Coach

Репрезентативец на Македонија, маратонец, скајранер, авантурист и GARMIN geek  Државен првак во планинско трчање и вертикален километар, како и вице шампион во маратон и скајранинг. Лично самиот користел неколку различни…

Кокан Ајановски – NIKE+ Run клуб

Маратонец, државен првак на Македонија во повеќе дисциплини (полумаратон, 10.000 м , 5.000 м., планинско и крос кантри трчање) и репрезентативец на Македонија. КОНТАКТ 078 402 665 Професионалците со многу…

Игор Јакимовски – MC Running клуб

КОНТАКТ: 071 339 137 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките. Шампионите Дарио…

Весна Кираџиева – Атлетика

Весна Кираџиева е успешна атлетичарка, врвен маратонец и атлетичар во репрезентацијана на Македонија. Со својот Атлетски Клуб Endurance – Скопје може да Ви понудат флексибилна програма која е достапна за…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.