Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN fēnix 6 Серија

Новата fēnix 6 серија, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник, кај нашите продажни партнери NEPTUN, ANHOCH, Polleo…

GARMIN FORERUNNER 945 & 935 добија update – нова софтверска верзија

Garmin е секогаш еден чекор понапред во објавувањето на нови верзии на софтверот kaj своите нови смарт часовници и тракери на активности. Секој месец компанијата испорачува ажурирања со некои додадени…

Лука Гаревски тренира и се натпреварува со GARMIN

Како наш долгогодишен пријател и со повод победата на Topsy Triathlon 2019, Лука го подновивме со GARMIN HRM Tri, лента за пулс наменета за триатлон. — Од денес имам целосен…

Благица Јованова победи во категорија сениори на Topsi Triathlon

Благица Јованова го освои првото место во категорија сениори на Topsi Triathlon 2019. ЧЕСТИТКИ! Професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.