НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Новата GARMIN fenix 7 серија

 Има 7 дена во неделата. А multisport GPS часовниците од новата fēnix® 7 серија се направени за секој од нив. Запознајте се со секој атлетски или outdoor предизвик со…

Ладни и дождливи денови следуваат …

Ладните и дождливи денови се повеќе следуваат. Обезбедете го вашиот #paincave со соодветен tacx smart тренажер за максимално уживање во возењето преку аликациите за симулација. Реалистична симулација на угорници до…

Кој велосипед е најдобар за Вашите потреби? – совети од Никола Лефков

За сите што навлегуваат во велосипедизмот, ќе ги објасниме видовите на велосипеди кои се достапни. Можеби ќе ви помогнеме да изберете категорија bike, a GARMIN има smart уред или часовник…

GARMIN за Outdoor авантури

GARMIN има smart уреди за секоја Ваша outdoor авантура. Дали само прошетка, или тура низ непознат крај, можеби trail run трка, или велосипедска рута, smart часовниците и другите GARMIN уреди…